Jongvolwassenen

Ben je 18 jaar of ouder en ervaar je problemen op het gebied van sociale zelfredzaamheid en/of psychisch functioneren, dan kun je door middel van een maatwerkvoorziening vanuit de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) via de gemeente individuele begeleiding krijgen.

De consulent van de gemeente maakt met jou een inschatting welk zorgaanbod passend is. Met een doorverwijzing kun je bij ons de zorg krijgen die past bij jouw hulpvraag. Onze werkwijze vind je hier.

Onze visie is dat iedere persoon uniek is. Wij houden een intakegesprek met jou om het traject af te stemmen op jouw wensen en behoefte. Dit het liefst ook met of in samenwerking met jouw omgeving: zoals school, ouders/opvoeders en je partner. Zij spelen een belangrijke rol in jouw leven.

In het menu aan de linkerzijde vind je onder andere waar ons aanbod uit bestaat. Zie je niet hetgeen waar jij naar op zoek bent? Je kunt contact met ons opnemen via telefoon: 06 23 17 24 38 of mailen naar: orthopedagogie@graafschapcollege.nl.

Je kunt natuurlijk ook nog even verder kijken op onze website. Zo kun je lezen over tarieven en vergoedingen, ervaringen van anderen en nog meer.