Praktische informatie

Om in de behoefte van de individuele leerling te kunnen voorzien, bieden we de huiswerkbegeleiding in verschillende vormen aan. De huiswerkbegeleiding in Doetinchem wordt aangeboden door orthopedagogen.

  • Studieplek: heb je af en toe een plek nodig om rustig te werken en denk je maar af en toe ondersteuning nodig te hebben bij het plannen, organiseren of leren? Bijvoorbeeld voordat je profielwerkstuk af moet zijn of in de aanloop naar het centraal examen?
  • Studieplek-plus: een plek om rustig te werken, met meer mogelijkheid om hulp en ondersteuning te vragen aan de aanwezige docent en/of orthopedagoog.
  • Huiswerkbegeleiding: je kiest tussen 2, 3 of 4 keer begeleiding per week (dagen in overleg). Enkele keren per jaar heeft de begeleidende orthopedagoog contact met je ouders of zo nodig met school.
  • Huiswerkbegeleiding-plus: je kiest tussen 2, 3 of 4 keer begeleiding per week (dagen in overleg). Het contact tussen de begeleidende orthopedagoog en de ouders en school is veel intensiever. We werken met een behandelplan en duidelijke leerdoelen voor de individuele leerling en evalueren die regelmatig met jou, je ouders en school.

Over de kosten van de huiswerkbegeleiding lees je hier binnenkort meer. Je kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen als je hier meer over wilt weten!