Huiswerkbegeleiding Doetinchem

Huiswerkbegeleiding Doetinchem – Hulp bij huiswerk – Begeleiding huiswerk Doetinchem – Zoek jij huiswerkbegeleiding dat bij jou past? Kom langs! Vavo, 2 jongensHuiswerk maken – het hoort erbij als je op school zit. Toch vind je het misschien lastig om het goed te doen. Al gedacht aan huiswerkbegeleiding?
Misschien heb jij moeite met het maken van een goede planning, kun je je moeilijk concentreren, of vind je het lastig om in te schatten of je de leerstof voldoende beheerst. Of misschien vind je het gewoon fijn om je huiswerk te maken in een omgeving zonder afleiding in de vorm van tv, spelcomputer of broertjes en zusjes.

Huiswerkbegeleiding van Graafschap Orthopedagogie in Doetinchem
Graafschap Orthopedagogie biedt voor alle leerlingen van mbo en voortgezet onderwijs (van binnen en buiten het Graafschap College) huiswerkbegeleiding. Je kunt elke schooldag tussen 14.30 en 17.30 uur op onze locatie Julianaplein 2 in Doetinchem terecht voor ondersteunende begeleiding in groepsverband of om zelfstandig rustig te werken. Juist ook in de aanloop naar het eindexamen kan huiswerkbegeleiding een goed idee zijn!

Begeleiding door een ervaren orthopedagoog
Als je kiest voor huiswerkbegeleiding, bekijken we in een intakegesprek samen met jou waar je vooral tegenaan loopt. Op basis hiervan stellen we vast waarop onze begeleiding zich vooral zal richten. De begeleiding wordt uitgevoerd door een orthopedagoog en bestaat in elk geval uit ondersteuning bij het plannen en organiseren van het huiswerk en uit steekproefsgewijs controleren en overhoren. Doordat wij werken met ervaren orthopedagogen, kunnen wij ook specifieke begeleiding voor jongeren met bijv. AD(H)D of PDD-NOS bieden. Daarnaast zijn vakdocenten aanwezig, die je kunnen helpen als je vragen hebt over specifieke vakken.

Elke leerling heeft een eigen, ruime en afgeschermde werkplek met een eigen computer. Voor het plannen maken we gebruik van een zgn. 1-blik-agenda. We bieden je veel structuur en houden op vaste tijden gezamenlijk pauze. Onze orthopedagogen zijn vanaf 14.30 uur aanwezig voor het geven van begeleiding, maar je kunt al vanaf 13.00 uur bij ons terecht om zelf huiswerk te maken.

Verschillende vormen van begeleiding
Om in de behoefte van elke individuele leerling/student te kunnen voorzien, bieden we de begeleiding aan in verschillende vormen. Klik hier voor meer informatie en de kosten.